Om 3D Eksperten

Hvad er 3D Eksperten?

3D Eksperten er én af Danmarks førende virksomheder der forhandler 3dprintere, filamenter og tilbehør.

Vi har specialiseret os gennem flere år i 3dprint og har været med lige fra starten. 3D Eksperten sælger til private, små- mellem og store virksomheder, offentlige institutioner såsom skoler, universiteter, (UCN), bibliotekter mfl. 

Hvorfor vælge 3D Eksperten?

Vi leverer fra dag-til-dag. Vi er lagerførende i alle førende modeller og sikrer, at I som kunde får en god oplevelse med 3dprint. Alle printere og enheder vi sender ud af forretningen er på forhånd testet gennem flere niveauer. 1. niveau er hos producenten 2. niveau er hos 3D Eksperten. Vi gennemgår altså alt inden i modtager jeres elektronik, hvilket sikrer at i er hurtig igang. Vi er altid til rådighed pr. mail og telefon.

Hos 3D Eksperten kan du betale sikkert med alle danske og udenlandske betalingskort gennem NETS. Vi modtager endvidere også EAN betalinger fra offentlige institutioner. Dette kan vælges som betalingsmulighed.

Dette er stedet hvis du vil lære mere om at printe selv eller har et projekt du gerne vil have ført ud i livet. Kontakt os gerne efter mere info eller et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt. Vi arbejder i alle gængse CAD programmer og har mulighed for at designe, printe og levere dit projekt lige til døren. 

 Vi ser gerne at alle vores kunder giver en troværdig vurdering på Trustpilot

 

I kan følge os på Facebook eller #Instragram - Der vil ofte kunne findes konkurrencer og andet sjov der giver muligheden for at vinde printere, filamenter og andre sjove gadgets.

 

Teknisk support, retur- og reklamationsvarer sendes til:

3D Eksperten (3D Nordic Aps)

Amalienborgvej 57

9400 Nørresundby 

Teknisk support

info@3deksperten.dk

 

Kontor - Service og reparationer København

Midlertidigt lukket

 

Salg

info@3deksperten.dk eller tlf: +4530202217 

 

CVR

DK38736736

 

Her finder du os :)