Serviceaftale

Det er ikke helt uden grund at vi er den mest anbefalede virksomhed på Trustpilot indenfor salg og service af 3D printere. herunder kan du se hvad du får med en tryghedsaftale hos 3D Eksperten
 
 • 1 års serviceaftale
 • Pris på 349,95 kr
 • Fri mail-, telefon- og fjernsupport til PC
 • Hjælp til opsætning af software via telefon
 • Fri fragt til servicecenter ved problemer
 • Emballage skal gemmes og anvendes til fragt retur
 
En serviceaftale på en 3D-printer er en aftale, hvor du betaler en engangsafgift for at sikre, at din printer er dækket af service i et år. Denne I denne periode kan du få hjælp fra os med forskellige problemer, der måtte opstå i forbindelse med brugen af din 3D-printer. Du har fri mail-, telefon- og fjernsupport til din PC, hvilket betyder, at du kan få hjælp til problemer med din 3D-printer uden at skulle tage den med til en fysisk butik.

Derudover kan du også få hjælp til opsætning af software via telefon, hvis du har brug for det. Hvis der opstår problemer med din printer, er det også muligt at sende den til service, og du vil have fri fragt til servicecenteret. Det er dog vigtigt at huske på, at du skal gemme emballagen, som din printer er ankommet i, da denne skal anvendes til at sende printeren retur til servicecenteret uden skader.

Alt i alt kan en serviceaftale på en 3D-printer give dig ekstra tryghed og hjælp til at løse eventuelle problemer, der måtte opstå i forbindelse med brugen af din printer.

   

  Serviceaftale på din 3dprinter

   

  Et typisk scenarie:
   
  I har en 3dprinter der ikke vil extrudere plast filament - efter flere forgæves forsøg ringes der til vores kundeservice på telefon +45 30 20 22 17 hvorefter i kort forklarer problemet.
  Efterfølgende vil i typisk modtage en e-mail med video materiale til udbedring af jeres problem.
   
  Problemet er ikke løst
   
  I kan ikke / har ikke tid til eller på anden måde ikke interesseret i at stå med problemet selv.
  3D Ekspertens kundeservice vil typisk sende jer en returlabel fra GLS der udprintes og klistres på jeres 3dprinter til 3deksperten.
   

   

  *Serviceaftalen omfatter ikke skader der er selvforskyldte ved fejlagtig brug eller mishandling, slid i forhold til lak-skader / misfarvninger eller lak ridser, forbrugsmaterialer mv.

  Tryghedsaftalen er gældende fra indgået aftale / oprettelse.