Makerspace

 

3D Eksperten har leveret 3dprintere, CNC fræsere, lasercuttere, folie plottere og mange andre professionelle værktøjer igennem en årrække til små. mellem og store virksomheder i både Danmark, men også andre steder i europa – med stor succes.

 

Når I bestiller et Makerspace fra 3D Eksperten giver det anledning for de involverede parter at undersøge markedet, for hvilke maskiner der passer behov samt hvor man får mest for pengene. Vi er en nordjysk virksomhed med speciale indenfor området og ved hvorledes man stykker et stærkt tilbud sammen, hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet. Vi er forhandlere af alle store anerkendte mærker indenfor 3dprint, cnc og plottere og dette betyder at vi kan skræddersy en pakke til jer, uanset prisklasse.

 

Når vi leverer en makerspace pakke sikrer vi altid at der er en god og gentagende dialog mellem os og brugerne. Dette betyder at I altid som kunder kan kontakte os pr. mail eller telefon, når problemet opstår. Vi er kendt for vores gode kompetente kundeservice og har et indgående kendskab til stort set alle typer af 3dprintere.

 

Hvad er næste skridt?

Kontakt os – smid en mail på info@3deksperten.dk eller ring på +45 29870966 og få en snak omkring jeres behov.

 

Hos 3D Eksperten fokuserer vi på kvalitet og mængde! Vi har sparet store dyre butikslokaler væk og fokuserer på et bredt og massivt sortiment, billige produkter (vi matcher ALLE mærker), kvalitet og ikke mindst vores gode kundeservice og support.