Handelsbetingelser

Handelsbetingelser Privat

Alle priser i kataoget er vist inklusiv og eksklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Sådan handler du hos os =)

For at foretage et køb på 3deksperten.dk - 3D Nordic Aps- skal du igennem følgende trin:

Køb af varer

For at handle hos 3D Eksperten skal du gennem 7 trin:

 1. Find din vare i kataloget, vælg antal og tryk 'Læg i kurv'
 2. Klik på kurven og se / ret din bestilling
 3. 'Fortsæt til Kassen' og indtast dine oplysninger
 4. 'Gennemse Bestilling' og accepter handelsbetingelser
  Ret evt. til om nødvendigt
 5. 'Gå til betaling' og vælg betalingsform
  Vælges kortbetaling sendes du videre til Quickpay
 6. Vælg betalingskort, Indtast kortoplysninger og gennemfør betaling
  Aftalen indgås endelig, når du gennemfører betalingen
 7. Når betalingen gennemføres, så ser du kvittering for dit køb og kan printe den ud
  Kvitteringen sendes naturligvis også til din mail

 

Sikkerhed

Alle betalingsmåder sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede (SSL) og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til serveren. 3D Eksperten opfylder alle de krav, som PBS stiller til sikkerhed, og vi har derfor på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

I forbindelse med køb hos 3D Eksperten registrerer vi dine oplysninger: Navn, adresse, mail og telefonnummer. Dette gøres for at sikre levering af varen. 3D Eksperten bruger ikke dine oplysninger til andre formål uden dit  samtykke. 3D Eksperten deler ikke dine oplysninger med andre.

 

Du kan kontakte os på 30202217 (9-16.30) eller på info@3deksperten.dk som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til info@3deksperten.dk.

 

3D Ekspertens Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

3D Eksperten er en virksomhed, som er baseret på en webshop samt en fysisk butik/showroom. Vi behandler ordre via. vores webshop, e-conomic (faktura-program) samt e-mail.

Vi er dataansvarlige. Vi modtager personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnr., når folk lægger en bestilling hos os, har spørgsmål vedr. 3d print eller lign.

Vi bruger vores data til at sende varer ud og udføre en god kundeservice.

Når du lægge en ordre hos 3D Eksperten, er der en række personoplysninger som skal indtastet, for at vi kan gennemføre ordren. De oplysninger er blandt andet; dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer, betalingsoplysninger samt offentlige IP adresse.

Vi har omhyggelig udvalgte og faste ansatte hos 3D Eksperten, som behandler din ordre på vores eget lager. Få pakker sendes fra fjernlager. Vi har ordre kontrol i form af, at medarbejder er underlagt tavshedspligt og datafortrolighed. Vi er opmærksomme på at få makuleret papir, hvorpå der står personoplysninger, som ikke skal bruges længere. Mapper indeholdende personoplysninger vedr. returvarer, specialbestillinger er i aflåst skab. Derudover har vi faste procedurer vedr. udprintning af ordre samt pakning af disse.

GLS er vores primære fragtmænd, som håndterer varerne når de kommer fra vores lager.

Navn og adresse bliver brugt i forhold til at få sendt pakken ud det rette sted. Dit mobilnummer vil blive brugt, for at GLS kan sende track and Trace nummer ud til dig.

Der bliver sendt en ordrebekræftelse ud på mail og vi bruger kun mail eller mobilnummer til evt. tvivlsspørgsmål vedr. din ordre.

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til det formål de er indsamlet til og vil blive slettet når det har tjent sit formål. Hvis du ved checkout har tilmeldt dig vores Nyhedsbrev for at modtage månedlige tilbud og nyheder fra os - så kan du afmelde dig / blive slettet fra vores mailing liste der opbevares sikkert hos MailChimp. I bunden af alle nyhedsbreve findes der en "Afmeld eller Unsubscribe" som netop fjerner og sletter dig fra denne liste - du vil herefter ikke modtage nyhedsbreve fra os, med mindre du opretter en ny tilmelding på 3deksperten.dk. Det er også muligt at svare tilbage på det fremsendte nyhedsbrev med information om at man ønsker at blive slettet.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger e-pay (betalingsoplysniger), e-conomic (fakturering og bogføring), Beierholm Revision (bogføring), fjernlager samt GLS (fragt/levering). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har. Dette kan gøres med henvendelse til:

Tlf.: 29 87 09 66

E-mail: info@3deksperten.dk

 

Du har retten til at få udleveret dine oplysninger - dataportabilitet eller rette i dem, hvis der er fejl i dine oplysninger. Du kan altid rette henvendelse til os på ovenstående e-mailadresse, hvis du ønsker om ændringer eller dataportablitet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen at sende os en mail på ovenstående mail. Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter modtagelse af din sidste bestilte vare, i henhold til nuværende bogførings lovgivning.

 

Bestilling

På 3deksperten.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

 

Fragtomkostninger:

Fragt bliver igennem 3D eksperten beregnet ud fra vægt og destination. Dette gælder udelukkende for pakker til Danmark. Grønland og Færøerne har særlige fragtpriser.

Kontakt os venligst herom for den mest fordelagtige løsning.

Vi leverer fortrinsvis med GLS på pakkeforsendelser og Post Danmark (Maxibrev) til småforsendelser uden tracking og forsikring.

3D Eksperten har variable fragtpriser. Disse priser udmåles automatisk i forhold til din ordrestørrelse/vægt og er tilpasset i henhold til GLS/Post Danmarks leveringspriser. Prisen kan variere fra 29,- til 400,-. ex. fragtforsikringer for særligt udsat gods.

Afhentning kan normalt godt ske fra vores virksomhed mellem kl. 08 og 14 på hverdage, men du SKAL skrive forinden. Det er ikke alle varer der findes på vores eget lager, men sendes direkte fra leverandørerne.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Indholdet i dette katalog er normalt lagervare. Undtagelsesvis kan enkelte varenumre være midlertidigt udsolgt, og vil så hurtigt genfremskaffes. Ældre varer kan desværre udgå fra lager og kan ikke genanskaffes. De fleste varer er importeret, for at kunne holde minimumpriser. 

Anvendelse af 3dprintere i praksis SKAL foregå under opsyn for at forhindre skader - på og omkring 3dprinter / omkringliggende lokaler eller genstande. Anvendes printeren uden opsyn, vil dette altid betyde at det er købers ansvar for skader, som følge af fejlprint, nedbrud, brand/brandskader mv. Sker der fejlprint skal enheden stoppes/slukkes og fejlen skal udbedres. 

Vi anbefaler at man ALDRIG bruger en 3dprinter uden konstant opsyn, da det kan have fatale konsekvenser - det er uden for 3D Ekspertens ansvar for hvorledes og til hvilke formål 3dprintere og tilbehør anvendes. Vi henviser til producenternes brugervejledninger og anbefaler at man handler ud fra disse.

 

Returforsendelser af indleveret produkt fra Kunde til 3D Eksperten

Indleveres eller afsendes en 3d printer til 3D Eksperten til service/reperation og skal denne indleveres i original eller anden forsvarlig emballage. Ansvar for emballage til returforsendelse påfalder kunden, hvis original emballage ikke forefindes. Hvis kunde ønsker at vi - uanset manglende forsvarlig emballage at vi returforsender - påfalder ansvaret for fragtskader kunden og ikke  afsender - 3D Eksperten. Uden undtagelser.

Ønsker man forsvarlig returforsendelse anbefaler vi pallefragt med Post Danmark (EU PALLE). Betaling for dette påfalder kunde.

 

BILLEDMATERIALE I KATALOG

BIllederne som er brugt i kataloget kan afvige i større eller mindre grad fra det virkelige produkt. Dette skyldes at vi konstant arbejder på at forbedre vores leverancer, kvalitet mv. af både printere, tilbehør og brugsstoffer. Vi arbejder på at holde billederne opdateret.

BETALING:

Hos 3D Eksperten kan du betale med de mest anvendte betalingskort såsom Dankort, Visa-Dankort, Mastercard, Maestro, Elektron mfl. gennem sikke betaling via. NETS. Der tages ikke gebyr ved betaling på 3deksperten.dk.

Der kan betales med Bankoverførsel

Offentlige institutioner kan betale med EAN faktura - kontakt info@3deksperten.dk for afsendelse af faktura mv.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra 3deksperten.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

PRISER: 
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med 3deksperten.dk indgås aftaler på: Dansk, Dansk. Hertil lægges forsendelsesomkostning. 

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne i takt med pris-/kurs-ændringer udefra. 
Ekstra rabatter: gives i flere tilfælde. F.eks. ved rammeaftaler, større leverancer, leveringsaftaler m.m.

Priserne gælder, hvis ikke andet er angivet, for 1 stk. For metervarer (kabler o.l.) gælder, hvis ikke andet er angivet, pris pr. meter. 
 
Vi gør alt vi kan for at forene god service med billige priser. Vi gennemgår konstant vores priser og retter også priserne nedad.

 

Rabatter

Der gives rabat for nye kunder som tilmelder sig vores nyhedsbrev. Denne rabat kan ikke kombineres - anvendes samtidigt, men andre rabatter, "ja-tak tilbud", udvalgte produkter og kampagner.

 

PRISMATCH

Vi prismatcher flere mærker. Når vi arbejder med pris match har vi et krav om at butikken som vi skal matche har følgende;

 • Produktet på lager lokalt i Danmark
 • Dansk forhandler med dansk CVR nummer
 • At produktet ikke er på pre-order - altså ikke på lager men som forudbestilling.
 • At der sendes et link af produktet på info@3deksperten.dk

 

PRICERUNNER

PriceRunner Købsgaranti Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Få dit køb sikret med PriceRunner i dag Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende brugervilkår.

LEVERING
Bestillinger foretaget inden kl. 10.00 sendes normalt samme dag såfrem varerne er på lager. Vores forsendelser er for det meste ude dagen efter bestilling (i Danmark). Bemærk at der ikke afsendes varer om lørdagen, selv om at butikken er åben, da GLS og Post Danmark, ikke afhenter forsendelser om lørdagen.

For customers outside EU, VAT will not be charged as this is export. Please be aware of that you will responsible to pay duty and VAT if charged in your country.

Price will change in the checkout when you chose your country. Within EU you pay the VAT. Outside EU it is deducted.

 

Særlige betingelser vedr. printere i kabinet:

I forbindelse med bestilling af en printer i kabinet vil der blive tillagt et forsikringsgebyr der er korrigeret i forhold til Bring Parcels forsikringspriser. Dette gøres for at sikre kundens produkt samt for at sikre at produktet bliver fragtet på bedste vis.

Ved afhentning af printer på adresse bedes i skrive til info@3deksperten.dk for at undgå unødvendige gebyrer ifh. til forsikring, fragt og levering.

 

Fragtskader vedr. fragt tur / retur til 3D Eksperten er på eget ansvar. Alle pakker sendes forsikret retur til modtagerr. For at forsikring dækker ved GLS kræves god emballage.

Ønsker du en særskildt fragt eller forsikring på dit produkt ved returforsendelser sker dette på køber (kundes) regning. Alle forsendelser skal hentes efter aftale med 3D Eksperten (info@3deksperten.dk)

 

RETURRET: 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på 3deksperten.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@3deksperten.dk eller telefon 30202217. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur skal være i original emballage og alt indhold medsendt varen som dens oprindelse. Hvis emballage eller indhold har fejl eller mangler grundet anvendelse vil dette blive modregnet i kreditering.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk
butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig på produktet/produkterne, FORUDEN leveringsomkostninger. 

Ved reklamationer håndterer vi alt returfragt med returlabel eller afhentning af palle til/fra afsender.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet, som er en mulig løsning for vores system.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

3D Eksperten

Amalienborgvej 57

9400 Nørresundby

Danmark

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på 3deksperten.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER

Når du skal reklamere/returnere en vare købt hos 3D Eksperten skal dette gå gennem vores kundeservice. Normal producere er, at der gennem vores kundeservice sende en retur-fragtseddel, som skal påføres returpakken. Denne kan efterfølgende indleveres ved GLS.

3D Eksperten dækker ikke fragtomkostninger for returvarer/reklamationer der er sendt med eget/eksternt fragtselskab. 

Varen sendes til:

3D Eksperten
Amalienborgvej 57

9400 Nørresundby

Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS


Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Gavekort

Gavekort er gældende 2 år fra købsdato.

 

Fejl og mangler

Fejl ved et produkt som følge af naturligt slid, overlast, mangelfuld betjening, hændeligt uheld eller andre forhold, for hvilke Køber bærer ansvaret eller risikoen, udgør ikke en mangel ej heller dækket af garanti. Sliddele defineres bla. som bearings, rods og andre bevægelige dele. Hertil tilføjes også de varme dele ved elektronik og 3dprint især der typisk gælder hotends, dyser, heated bed - emneplade mv. samt tilhørende glas eller anden belægning.

 

Skift af dyser på din 3d printer

Ved skift af dyse på din 3D-printer kan der opstå risiko for efterfølgende lækager, hvis udskiftningen ikke udføres korrekt, eller hvis der benyttes en dyse af et andet materiale og/eller længde end den originale. Køberen er ansvarlig for eventuelle følgeskader samt skader på hotend/dysen. Dette gælder, medmindre reparationen eller udskiftningen af dysen er udført på et af 3D Eksperten værksteder eller servicecentre.

En følgeskade kan være defineret som en kortslutning af varmeelementet eller lignende i forbindelse med udskiftning af dysen.

Hvis du skifter heater/varmeelementet på din 3D-printer, vil en fejlagtig installation ikke være dækket af garantien. Det er derfor af afgørende betydning, at denne opgave udføres korrekt for at undgå unødige omkostninger eller skader.

 

Produktionsfejl dækkes efter købelovens paragraffer og henvendelse herom sker gennem kundeservice på info@3deksperten.dk med gyldigt ordre id/fakuta. I forbindelse med en reklamation på en produktionsfejl vil der blive kræver foto af serienummer / label id skilt på din 3dprinter og i nogle tilfælde foto af skade og/eller video dokumentation.

 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?


Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

For at du kan indgå aftale med os på 3deksperten.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos 3D Eksperten og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra 3D Eksperten har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren
,

Den dataansvarlige på 3deksperten.dk

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@3deksperten.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Du kan også anvende denne online forbrugerklage portal på dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

3D Eksperten
Amalienborgvej 57

9400 Nørresundby


61777655
info@3deksperten.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

 

Cookies på 3D Eksperten.dk

Cookies Cookies er små kodefiler, der gemmes på din computer, når du besøger mange internetsider. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies kan bl.a. bruges til at få oplysninger om antallet af besøgende og antal sidevisninger på en hjemmeside.

Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Personoplysningerne registreres hos 3deksperten.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke,således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

3D Eksperten har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til 3deksperten.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos 3deksperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til 3deksperten.dk via e-mail info@3deksperten.dk

Den dataansvarlige hos 3D Eksperten er CEO, Emil Sahlin

 

SERVICE & REPAIR:

Det er muligt at få sin printer serviceret hos 3D Eksperten. Dette forløber således at kunden sender det pågældende produkt til 3D Eksperten hvorefter produktet vil gennemgå adskillige tests, justeringer mv. såfremt det er nødvendt. Dette forgår på timebasis eller på forhånd aftalt beløb vurderet ud fra ydelsens størrelse. Dele som f.eks. SD, Micro SD eller USB drives med data bør fjernes inden indlevering til service eller reperation - der tages ingen forbehold for formattering, bortkommelse, læse-fejl eller lignende på forgående - altså indleveres ekstra dataudstyr på eget ansvar.

Serviceaftaler

Opstår der problemer med en printer der er leaset hos 3D Eksperten pålægges fragtbegyrer, regning for reservedele og timeløn (hvis dette ikke er inkluderet i pakkeløsning) kunden.

Sker der skader under forsendelse med fragtmand - oftest GLS - er ansvaret for emballering i forbindelse med forsendelse kundens ansvar. Sker der skader på enheden vil dette være en sag mellem kunde og fragtfirma og 3D Eksperten uvedkommen. Skader under fragt er ikke dækket af serviceaftale, hvis emballering ikke sker forsvarligt i original emballering.

 

Service af printere sendes til modtageradresse:

 

3D Eksperten

Amalienborgvej 57

9400 Nørresundby

 

Ofte kan man forvente 1-2 ugers reperationstid alt efter opgavens størrelse.

 

Betingelser for handel B2B.

Salgs- og leveringsbetingelser for B2B Kunder

1. Anvendelse og gyldighed

1.1 Enhver leverance af produkter fra 3D Eksperten sker i henhold til nedenstående salgs- og leverings-betingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

1.2 Købers angivelse af særlige vilkår i bestillingslisten/ordren m.v. anses ikke som fravigelse af nedenstående vilkår, medmindre 3D Eksperten skriftligt har accepteret disse.

1.3 Brugsvejledninger, manualer, MSDS/SGS rapporter og andre informative guides kan forekomme på andre sprog end dansk - dog vil der altid være en engelsk manual til rådhed fra 3D Eksperten eller direkte fra producenten. Det er købers ansvar at sikre at disse forekommer på Dansk eller andet valgt sprog. Vi garanterer som minimum et af følgende på engelsk.

1.4 Anvendelse af 3dprintere i praksis SKAL foregå under opsyn for at forhindre skader - på og omkring 3dprinter / omkringliggende lokaler eller genstande. Anvendes printeren uden opsyn, vill dette altid betyde at det er købers ansvar for skader, som følge af fejlprint, nedbrud, brand/brandskader mv. Sker der fejlprint skal enheden stoppes/slukkes og fejlen skal udbedres.

1.5 Vi anbefaler altid at man bruger korrekt godkendt udsugning i forbindelse med brug af 3dprint indenfor erhverv. Dette giver en sikkerhed for det omgivne miljø omkring brugen af 3dprint indendørs og sikrer brugere imod UFP, fejlagtig brug af maskine, temperatur fejl på maskiner eller lignende, som kan give anledning til forhøjet UFP udledning mv.

1.6 I henhold til arbejdstilsynet har vi pt. få retningslinjer i forhold til råd og vejledning i forhold til brug af thermoplast i 3dprint. Vi anbefaler derfor at man som virksomhed tager sine forholdsregler. Det er op til den enkelte arbejdsgiver at vurdere behovet for processventilation samt eksternt lokale for 3dprintere i virksomheden.

1.7 Særlige bestillinger / special bestillinger på 3d printere der ikke er normal lagervare vil som udgangspunkt ikke kunne returneres efter levering. Reklamationer og lignende vil i samarbejde med producent og 3D Nordic Aps blive udbedret efter behov. * Særlige bestillinger kan være 3d printere af meget høj værdi (100.000,-+) og lignende der ikke vil betragtes som en normal lagervare hos 3D Nordic Aps.

2. Købsaftale

2.1 Aftale om ordre sker skriftligt via 3D Eksperten kundeservice på info@3deksperten.dk

3. Priser

3.1 Alle priser er ekskl. moms.

3.2 Den endelige pris vil fremgå af 3D Ekspertens faktura, hvor prisen er tillagt den til enhver tid gældende moms, afgifter, eventuelle fragt og andre gebyrer.

3.3 3D Eksperten forbe­holder sig ret til at regulere de aftalte priser for ikke-leverede varer i tilfælde af valutakursændringer, prisforhøjelser fra underleverandører, råvare prisstig­ninger, ændringer i arbejdslønninger, statsindgreb eller lignende forhold.

4. Levering

4.1 Ordrer modtaget inden kl. 10.00 afsendes samme dag, såfremt Køber ønsker dette. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Køber informeres, såfremt levering ikke kan ske normalt.

4.2 Levering sker normalt med GLS, men 3D Eksperten forbeholder sig ret til frit at skifte fragtleverandør.

4.3 Med mindre andet aftales sker levering DDP på dansk adresse.

4.4 Forsinkelse i forbindelse med levering giver ikke Køber ret til at annullere handlen.

4.5 Ved levering på paller skal kunden aflevere tilsvarende antal byttepaller til fragtmanden. Alternativt vil pallen blive faktureret til Køber efterfølgende.

Returforsendelser af indleveret produkt fra Kunde til 3D Eksperten

Indleveres eller afsendes en 3d printer til 3D Eksperten til service/reperation og skal denne indleveres i original eller anden forsvarlig emballage. Ansvar for emballage til returforsendelse påfalder kunden, hvis original emballage ikke forefindes. Hvis kunde ønsker at vi - uanset manglende forsvarlig emballage at vi returforsender - påfalder ansvaret for fragtskader kunden og ikke  afsender - 3D Eksperten. Uden undtagelser.

Ønsker man forsvarlig returforsendelse anbefaler vi pallefragt med Post Danmark (EU PALLE). Betaling for dette påfalder kunde.

 5. Betaling

5.1 Betaling sker via leverandørservice, såfremt andet ikke er aftalt.

5.2 Betaler Køber ikke købesummen i rette tid, kan 3D Eksperten fra forfaldsdagen beregne sig morarente med 1,5 % per påbegyndt måned.

5.3 Køber er uberettiget til at tilbageholde nogen del af købesummen som sikkerhed for opfyldelse af eventuelle modkrav vedrørende andre leverancer, og sådan tilbageholdelse vil være at betragte som væsentlig misligholdelse af aftalen.

6. Ejendomsforbehold

6.1 3D Eksperten har ejendomsretten til enhver leverance indtil betaling er sket.

7. Transportskader

7.1 Ved modtagelse af varer, der har lidt skader under transporten, skal denne skade dokumenteres med foto. Fotoet indsendes til info@3deksperten.dk med angivelse af, hvilke varer, der har lidt skade. 
Kundeservice behandler herefter sagen og arrangerer erstatningsleverance.

8. Returnering af varer

8.1 3D Eksperten modtager kun varer retur efter forudgående skriftlige aftale. Varerne skal fremsendes i 
original, ubrudt emballage for Købers regning og risiko.

9. Følgeskader/Indirekte tab

9.1 3D Eksperten er ikke ansvarlig over for Køber for nogen form for følgeskader eller indi­rekte tab, som 
måtte udspringe af eller i relation til en aftale, som reguleres af disse salgs- og leveringsbetingelser.

9.2 3D Eksperten er ikke ansvarlig over for Køber for nogen form for følgeskader eller indi­rekte tab, som relaterer sig til 3dprintere (materialer, elektronik mv.)

10. Reklamationer

10.1 Krav vedrørende mangler, forsinkelse, produktansvar eller andre krav om erstat­ning skal fremsættes skriftligt til 3D Eksperten uden ugrundet ophold.

10.2 Fejl ved et produkt som følge af naturligt slid, overlast, mangelfuld betjening, hændeligt uheld eller andre forhold, for hvilke Køber bærer ansvaret eller risikoen, udgør ikke en mangel. Sliddele defineres bla. som bearings, rods og andre bevægelige dele. Hertil tilføjes også de varme dele ved elektronik og 3dprint især der typisk gælder hotends, dyser, heated bed - emneplade mv. samt tilhørende glas eller anden belægning.

10.3 3D Eksperten ansvar for mangler er begrænset til omlevering af den mangelfulde vare, hvis 3D Eksperten vurderer at omstændigheder fra 10.2 er gældende og at manglen er gjort 3D Eksperten bevidst kort tid efter levering af produktet. Med kort tid defineres få dage.

10.4 B2B er ikke omfattet af normal Dansk købelov, men herimod individuel aftale med 3D Eksperten.

10.5 Returnering/returret produkter handlet B2B er 14 dage.

11. Force majeure

11.1 3D Eksperten er berettiget til at annullere ordrer eller udskyde aftalt levering af varer, og er i øvrigt 
fri for ansvar for enhver manglende, mangelfuld eller forsin­ket levering, der helt eller delvist skyldes omstændigheder, som ligger uden for 3D Eksperten rimelige kontrolmuligheder som følge af aftaler som følge af krig, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe, vulkanudbrud samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af parterne på tidspunktet for indgåelse af denne aftale.

12. Delvis ugyldighed

12.1 Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse salgs- og leveringsbetingelserne kendes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal ingen af de øvrige bestemmelsers gyldighed, lovlighed eller gennemførlighed påvirkes eller forringes deraf.

 

13. Tvister

13.1 Enhver uenighed eller tvist mellem parterne om forståelsen eller rækkevidden af disse salgs- og leveringsbetingelser afgøres efter dansk ret. Enhver tvist, som ikke kan løses i mindelig­hed, skal indbringes for retten ved 3D Eksperten værneting.

 

3D Eksperten
2018

 

Website: 3deksperten.dk
Virksomhedens juridiske navn: 3D Nordic Aps (3D Eksperten Aps)
Organisationsform: Aps
CVR: 38736736
Virksomhedsadresse: Amalienborgvej 57
Nørresundby
9400
Danmark
E-mailadresse: info@3deksperten.dk
Telefon: 30202217
Virksomhedens etableringsår: 2012