News

3D Eksperten deltager på FoodTech messen 1. - 3. oktober 2024 i Herning

3D Eksperten deltager på FoodTech messen 1. - 3. oktober 2024 i Herning

3D Eksperten deltager på FoodTech messen 1. - 3. oktober 2024 i Herning

Vi er begejstrede for at meddele, at 3D Eksperten deltager på årets FoodTech messe, som finder sted fra den 1. til den 3. oktober 2024 i Herning. FoodTech messen er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, og vi glæder os til at præsentere vores nyeste innovationer inden for 3D-printteknologi.

 

Hvad kan du forvente fra 3D Eksperten på FoodTech 2024?

Demonstrationer af Avanceret 3D-Printteknologi
Vi vil have vores mest populære 3D-printere med til udstillingen, såsom Creality, Zaxe, Bambu Lab, UltiMaker, FLUX og andre spændende mærker. Dette er en enestående mulighed for at se, hvordan vores 3D-printere kan revolutionere produktionen og prototypenudviklingen inden for fødevareindustrien.

 

Ekspertrådgivning og Support
Vores team af erfarne 3D-print specialister vil være tilgængelige for at besvare spørgsmål, give råd og vejledning om, hvordan du bedst kan integrere 3D-print i dine egne processer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til både små virksomheder og større industriproduktioner.

 

Netværk og Vidensdeling
FoodTech messen er ikke kun en mulighed for at vise vores produkter frem, men også for at netværke med andre fagfolk inden for fødevareteknologi. Vi ser frem til at dele vores viden og lære om de nyeste trends og innovationer i branchen.

 

Hvorfor besøge 3D Eksperten på FoodTech?

Innovative Løsninger
Vi stræber altid efter at tilbyde de nyeste og mest innovative løsninger inden for 3D-print. Ved at besøge vores stand kan du få en førstehåndsoplevelse af, hvordan vores teknologi kan forbedre din virksomheds produktivitet og kvalitet.

 

Personlig Betjening
Hos 3D Eksperten værdsætter vi personlig service og support. På messen vil du kunne møde vores team ansigt til ansigt, få individuel rådgivning og opleve vores dedikation til at hjælpe dig med dine 3D-printbehov.

 

Eksklusive Messerabatter
Som en særlig tak til de besøgende vil vi tilbyde eksklusive messerabatter på udvalgte produkter og services. Dette er en fantastisk mulighed for at investere i avanceret 3D-printteknologi til en reduceret pris.

 

Vi ser frem til at møde jer på FoodTech 2024 i Herning og vise, hvordan 3D Eksperten kan hjælpe din virksomhed med at tage det næste skridt inden for fødevareteknologi. Besøg vores stand og oplev fremtiden inden for 3D-print!

 

Praktiske Informationer

Datoer: 1. - 3. oktober 2024
Sted: MCH Messecenter Herning

 

For mere information, besøg hjemmesiden her: https://www.foodtech.dk/messe/udstillere/udstiller/3d-eksperten

Tidligere
Egenskaber ved PET? Vores teknikker tester
Næste
UltiMaker Factor 4 - Nyeste skud på stammen!
Emil Sahlin
Ejer og 3D specialist

Emil Sahlin

Emil Sahlin har siden 2012 været en markant skikkelse inden for 3D print teknologi i Danmark. Som en af landets første forhandlere har han spillet en central rolle i introduktionen og udbredelsen af 3D printere.

Emil er ejer af 3D Eksperten, hvor han dagligt yder professionel rådgivning og vejledning til kunder, og sikrer dem de bedste løsninger inden for 3D print. Læs mere om Emil her.