News

UltiMaker Factor 4 - Nyeste skud på stammen!

UltiMaker Factor 4 - Nyeste skud på stammen!

 

Ultimaker Factor 4 

 

UltiMaker Factor 4: Den Bedst Ydende Industrielle Løsning

UltiMaker Factor 4 er den bedst ydende industrielle løsning inden for additiv fremstilling. Den er designet til sikker udvikling, produktion og implementering af værktøjer og produktionskomponenter. Med evnen til præcist at gengive funktionelle dele i en lang række tekniske materialer, fremmer den din virksomheds innovation.

Fleksibel Byggeplade til Hurtig Fjernelse af 3D-Modeller

Den fleksible byggeplade, fremstillet af stål, gør det nemt at fjerne 3D-printede modeller uden brug af værktøj. Det betyder, at UltiMaker Factor 4 hurtigt kan være klar til næste opgave og dermed sikrer en kontinuerlig printkø. Et system med 25 magneter og 4 ben holder byggepladen perfekt justeret. En sensor forhindrer printeren i at starte, hvis pladen ikke er korrekt på plads, mens PEI-belægningen på den fleksible plade reducerer behovet for lim, kanter eller raft.

Valider Komponentkvalitet med Udskrivningsrapportering

Efter hvert printjob modtager du en detaljeret rapport om ekstruderingsprocessen. Takket være en række sensorer i printhovedet, byggekammeret og materialeindlæsningssystemet hjælper udskrivningsrapporteringen med at verificere og validere komponentkvaliteten inden slutbrug.

Over 300 Materialer til Rådighed

Med printcore-ekstrudersystemet kan du arbejde med over 300 materialer: fra højstyrkefilamenter til fleksible eller opløselige filamenter og metaller. Printkernerne kan udskiftes med et enkelt klik, og med selvkalibrering optimeres produktiviteten maksimalt. Dette er også muligt takket være Ultimaker Cura-softwaren og den tilhørende gratis markedsplads, hvor du kan downloade udskriftsprofiler og indstillinger for de vigtigste materialer på markedet.

Et Komplet System til Industriel Ydeevne

UltiMaker Factor 4 3D-printeren er en innovativ løsning, der tilbyder pålidelighed og repeterbarhed. Den fulde kontrol over produktionsprocessen, takket være dens rapporterings- og overvågningssensorer, garanterer kvaliteten af det endelige produkt. Med et bredt udvalg af filamenter kan du opnå holdbare udskrifter i høj kvalitet. UltiMaker Factor 4 tilbyder avanceret teknologi til præcis og pålidelig udskrivning.

 

Ønsker du at læse et par cases hvor virksomheder har brugt 3D print i deres daglig dag, så se disse spændende artikler Ultimaker har udgivet:

 Download PDF

 Læs mere om den her

 

UltiMaker - Factor 4

 Læs mere om den her

Tidligere
3D Eksperten deltager på FoodTech messen 1. - 3. oktober 2024 i Herning
Næste
Knækker dit filament?
Emil Sahlin
Ejer og 3D specialist

Emil Sahlin

Emil Sahlin har siden 2012 været en markant skikkelse inden for 3D print teknologi i Danmark. Som en af landets første forhandlere har han spillet en central rolle i introduktionen og udbredelsen af 3D printere.

Emil er ejer af 3D Eksperten, hvor han dagligt yder professionel rådgivning og vejledning til kunder, og sikrer dem de bedste løsninger inden for 3D print. Læs mere om Emil her.